ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

- 5%
kKqUdddHPPd.png
kKqUdddHPPd.png pvKCDGq4.jpeg
Rise of the Ronin PS5 NEW & Preorder B.

Rise of the Ronin PS5 NEW

Κωδικός: 9781975373264

Εκτύπωση
72,90€
68,90€
Μη Διαθέσιμο
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 22/03/2024

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
 
 

 

Είναι πιο σκοτεινά πριν ξημερώσει. Στο Rise of the Ronin θα εξερευνήσετε έναν εξελισσόμενο κόσμο καθώς αγωνίζεστε να σφυρηλατήσετε μια νέα εποχή για την Ιαπωνία. Είστε ένας Ronin, ένας πολεμιστής απαλλαγμένος από όλους τους δασκάλους και τους δεσμούς και καθώς το πεπρωμένο σας μπλέκεται με τους χαρακτήρες της ιστορίας, θα λάβετε μέρος σε μια καθηλωτική εμπειρία δράσης εστιασμένη στη μάχη.

Μετά από τρεις αιώνες καταπιεστικής διακυβέρνησης από το Σογκουνάτο των Tokugawa, τα Μαύρα Πλοία της Δύσης καταφτάνουν στα σύνορα της χώρας και η Ιαπωνία βυθίζεται στο χάος. Μέσα στο χάος του πολέμου, του λοιμού και της πολιτικής αναταραχής, ένας ανώνυμος πολεμιστής, αποφασισμένος να σφυρηλατήσει το δικό του πεπρωμένο, κρατάει στα χέρια του τη μοίρα ενός έθνους.

 

    • Γενικά Χαρακτηριστικά
    • Κατασκευαστής:Koei Tecmo Games
    • ΤύποςΔράση και περιπέτεια, ανοιχτός κόσμος
    • Multiplayer:1 εκτός σύνδεσης / 2-3 σε σύνδεση
    • Καταλληλότητα (PEGI):18+
 
Διαμόρφωσε μια δυναμική ιστορία

Είσαι ένας Ρόνιν, ένας πολεμιστής χωρίς αφέντη που κρατά τη μοίρα του στα χέρια του. Οι αποφάσεις σου αλλάζουν την ιστορία, η οποία εκτυλίσσεται με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τις πράξεις σου και τους χαρακτήρες με τους οποίους επιλέγεις να συμμαχήσεις. Θα χρειαστεί να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις στις αποστολές σου, όπως να δολοφονήσεις ή να προστατεύσεις σημαντικά πρόσωπα, και οι αποφάσεις σου θα αλλάξουν την ιστορία με ένα βαθύ σύστημα πολλαπλών επιλογών

 
Προσβάσιμες μάχες υψηλής τεχνικής

Όπως θα περίμενε κανείς από τους έμπειρους δημιουργούς των Nioh και Ninja Gaiden, το Rise of the Ronin προσφέρει μάχες υψηλής τεχνικής, οι οποίες όμως παραμένουν προσιτές σε όλους τους παίκτες, με διάφορα επίπεδα περιπλοκότητας για κάθε στιλ παιχνιδιού. Αντιμετώπισε τους εχθρούς σου με ένα πλούσιο οπλοστάσιο για μάχη σώμα με σώμα ή προτίμησε να τους εξοντώσεις από μακριά με αυθεντικά πυροβόλα όπλα της εποχής.

 
Εξερεύνησε έναν κόσμο εμπνευσμένο από μια πραγματική ιστορική περίοδο

Η περίοδος «Bakumatsu» σηματοδότησε το τέλος της κυριαρχίας των Σογκούν και την αρχή μιας νέας εποχής που στιγματίστηκε από τη σύγκρουση μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Ζήσε αυτήν την πολιτισμική επανάσταση σε έναν ανοιχτό κόσμο όπου θα συναντήσεις σημαντικά πρόσωπα που θα διαμορφώσουν την ιστορία της χώρας, αλλά και απλούς πολίτες που αναζητούν λίγη ελπίδα μέσα στο σκοτάδι


Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία