ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Ανταλλαγές παιχνιδιών του The Console Club

 

antallagi new

Μην πετάτε τα παλιά σας παιχνίδια. Αν τα τελειώσατε, το βαρεθήκατε ή δεν σας αρέσουν πια, φέρτε τα σε εμάς που αποκτούν αξία. Ανταλλάξτε τα παιχνίδια ή τις κονσόλες  σας εύκολα, γρήγορα  και πάνω από όλα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς από τους πρωτοπόρους  των ανταλλαγών στην Ελλάδα από το 1998

Μέσω της ανταλλαγής αποκτήστε καινούργια ή μεταχειρισμένα προϊόντα (παιχνίδια, κονσόλες, accessories)  μέσα από την γκάμα  των  25000 προϊόντων που διαθέτουμε!  

Η υπηρεσία ισχύει για όλα τα παιχνίδια και κονσόλες που έχουν  κυκλοφορήσει πότε  στον κόσμο. Οι τιμές που παίρνουμε  τα παλιά σας  πράγματα εξαρτώνται  από το παιχνίδι που θέλετε να επιστρέψετε ,την κατάσταση στην οποία βρίσκεται,  την συλλεκτικότητα και την τιμή που έχει την τρέχουσα περίοδο .

Η διαδικασία ανταλλαγής είναι απλή:

Βήμα 1 : Μας στέλνετε e-mail στο antallages@theconsoleclub.gr ή μας καλείτε στο τηλέφωνο του καταστήματος μας στο 2102850220 για να σας κοστολογήσουμε τα πράγματα που θέλετε να ανταλλάξετε (αν είναι πάνω από 5 τεμάχια, για να μην σας καθυστερούμε, θα ήταν προτιμότερο ένα e-mail...)

Βήμα 2 : Φέρνετε ή μας στέλνετε  με την courrier  στο κατάστημα μας τα προϊόντα που έχετε για  ανταλλαγή ( για τους φίλους μας από την Κύπρο θα ήταν προτιμότερο, λόγω του μεγάλου κόστους των αποστολών, να σταλθούν με το Κυπριακό ταχυδρομείο) .

Βήμα 3 : Έλεγχος των προϊόντων από το έμπειρο προσωπικό του μαγαζιού μας και ενημέρωση πελάτη.

Βήμα 4 : Τέλος με το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα πράγματα που φέρατε/στείλατε  μπορείτε να αποκτήσετε τα προϊόντα που θέλετε με μείωση τιμής ή ακόμα ( αν το ποσό συμπίπτει ) και χωρίς να δώσετε καθόλου χρήματα

Π.χ. Μπορείτε να μας φέρετε το παλιό σας PS4 ή XBOX One καθώς και τα games τους και τα αξεσουάρ τους και με το ποσό που προκύπτει να αποκτήσετε τις νέες κονσόλες next gen PS5 ή XBOX Series X!!!

Όσο πιο νωρίς (από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας τους)  επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε , τόσο πιο κερδισμένοι βγαίνετε –γιατί να χάνετε χρόνο και χρήματα; Με την ανταλλαγή κερδίστε από τα μεταχειρισμένα σας  μέχρι και το 50% της αρχικής του αξίας, σε ποσό ανταλλαγής! Επίσης, οι τιμές των used μεταβάλλονται (συνήθως προς τα κάτω) με την πάροδο του χρόνου, συνεπώς όσο πιο καινούριο χρονολογικά  είναι το game, τόσο καλύτερα για σένα. Τέλος, έχετε συμφέρον να μας το επιστρέψετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε και να χρησιμοποιήσετε το ποσό επιστροφής για preorders σε παιχνίδια  ή κονσόλες που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον.

*Στις ανταλλαγές δεν συμμετέχουν τα παιχνίδια PC.

** Στις ανταλλαγές κονσολών δεν συμμετέχουν οι fat εκδόσεις του PS2 και PS3.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας στο antallages@theconsoleclub.gr

Ευχαριστούμε πολύ.

Όροι Ανταλλαγών

* Στο κατάστημα μας οι ανταλλαγές πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 12:00-19:00 (σε περιόδους click away/καραντίνας τα ωράρια δεν θα ισχύουν).

**Το κατάστημα κρατάει το δικαίωμα να μην ανταλλάξει παιχνίδια τα οποία βρίσκονται σε διαφορετική  κατάσταση από αυτή που μας ενημέρωσε ο πελάτης.

*** Το κατάστημα δύναται να μην ανταλλάξει παιχνίδια πελατών τα οποία  στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο υπάρχουν σε μεγάλη ποσότητα .

**** Οι ανταλλαγές των προϊόντων γίνονται  μόνο με άλλα προϊόντα και όχι με χρηματικό ποσό.

***** Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί ανταλλαγή σε ρετρό προϊόντα αν τα προϊόντα του πελάτη είναι χαμηλότερης συλλεκτικής αξίας.

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία